X
GO

Sjøørretkonferansen 2020

 

Trondheim 29.-30.. januar 2020

Sjøørretkonferansen

 

En vitenskapelig konferanse på norsk for forskere, forvaltere og alle andre interesserte i ny kunnskap om sjøørret.  

 

Vitenskapelig råd for lakseforvaltning inviterer til konferanse med foredrag om nytt fra sjøørretforskningen, der forskere og forvaltere og alle andre som er interesserte i ny kunnskap om sjøørret kan møtes for utveksling av kunnskap, for å bli bedre kjent, og diskutere nye ideer. Foredragene skal ha en høy faglig kvalitet, men skal være forståelig for et bredt publikum.

Sjøørret er en kjær og populær fisk. Samtidig er sjøørreten laksens beskjedne lillebror, som av og til kommer i skyggen. Etter den vellykkede Villakskonferansen 2019, er det naturlig å la sjøørreten skinne med sin egen konferanse i 2020. 

Det foregår mye spennende forskning om sjøørret. Foredragene på konferansen vil handle mest om praktisk forskning til bruk i forvaltningen, nytte for brukere og forvaltere. Samfunnsfaglig forskning er også aktuelt, og også generell biologisk kunnskap. 

Sjørøya er den fargerike attpåklatten i laksefamilien, som ikke alltid får være med. Men her åpner vi også for foredrag om sjørøye.

Konferansen starter kl 8:30 den 29. januar og slutter klokka 15:30 den 30.januar. Arrangementet finner sted på Scandic Nidelven, midt i Trondheim sentrum. På kvelden den 29. samles vi til festmiddag med utsikt over Nidelva, ivrig sjøørretprat og hyggelig samvær.

 

Meld deg på konferansen her. Dagpakke inkluderer lunsj, kaffe og pausemat og koster kr 720,- inkl. mva per dag. Festmiddag dag 1 koster kr 1165,- inkl. mva. Det er mulig å melde seg på én eller begge dager, med eller uten festmiddag.

Deltakere må reservere hotellrom for overnatting hos Scandic Nidelven selv. Et antall rom er reservert til avtalepris 1320,- kr per natt. For bestilling av overnatting, vennligst ta kontakt med hotellet direkte www.scandichotels.no. Oppgi bookingkode NIN290120 for å få avtalepris. Denne koden fungerer dessverre ikke på nett, men hotellet må kontaktes på telefon eller mail. Ring hotellet direkte for booking, tlf 73 56 80 00, eller mail; nidelven@scandichotels.com. Avtaleprisen gjelder frem til 20. desember. For bestilling av rom etter fristen er det på forespørsel. 

 

Foredrag velges ut etter innhold i innsendte sammendrag. 

Påmeldingsfristen for foredrag gikk ut 1. november.

Konferansen vil ha vanlige foredrag (12 min + 1-2 min til spørsmål) og lynforedrag (5 min).

 

De fleste av foredragene vil strømmes via vår Facebook-side

 

Kontaktpersoner: Eva B. Thorstad (eva.thorstad@nina.no) og Torbjørn Forseth (torbjorn.forseth@nina.no)

Konferansen er finansiert av Miljødirektoratet.

 

 

Kontaktpersoner

Program

Program med sammendrag

Inviterte foredragsholdere

Deltakere

Sted: Scandic Nidelven, Trondheim (kart).

Foto: Scandic Nidelven

 

Trondheim. Foto: Paweł "pbm" Szubert / Wikipedia, lisens: CC-BY-SA-3.0